Horecavo B.V.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp

Over ons

Wij zijn niet zomaar een doorgeefluik. Wij zijn uw partner in business. Uw succes staat centraal!

De leukste, lekkerste en meest verrassende producten

Geschiedenis Horecavo

Sinds 1982 is familiebedrijf Horesca Horecavo actief als horecagroothandel in de Bollenstreek, Randstad en omgeving. Klein begonnen in Voorhout heeft de heer Vegt Sr. het bedrijf laten groeien tot de huidige vorm, een horecagroothandel met 17 vrachtwagens, zo’n 80 werknemers en een breed en diep totaalassortiment. De start in Voorhout verklaart de naam Horecavo: Horeca Voorhout.

Inmiddels heeft Dave Vegt de dagelijkse leiding overgenomen. Het geheim van het succes wordt nog altijd nageleefd: Biedt de klanten de hoogst mogelijke service, wees flexibel in alle opzichten en misschien nog wel de belangrijkste: het succes van de klant staat centraal!

Over ons

Hoe doen we dat?

We zijn altijd op zoek naar de leukste, lekkerste en meest verrassende producten. We testen en proeven regelmatig producten, met afnemers en partners maar ook met ons personeel. Gewoon, om te kijken wat het lekkerst is. Zodat wij het u weer kunnen vertellen en samen tot het beste assortiment komen.

.

Wij geloven dat uit eten gaan leuker, lekkerder en verrassender moet zijn dan thuis eten. Wie volgens dit concept werkt krijgt gegarandeerd meer tevreden, en nog belangrijker: enthousiaste gasten. En iedereen weet dat enthousiaste gasten zorgen voor nieuwe gasten!

.

Wij als horecaleverancier werken met u sámen om uw zaak succesvol te laten zijn. Samen maken we het verschil! Doet u met ons mee?

0
producten
0
werknemers
0
vrachtwagens
0
Jaar actief

Horesca in het kort

Horesca werd in 1973 opgericht door een aantal ondernemers met heel verschillende achtergronden. De een was van oorsprong slager, de ander banketbakker en weer een ander ijshandelaar. Wat ze allemaal deelden, was een sterke ambitie om de Nederlandse horeca een nieuwe kwaliteitsnorm te bieden.

Dat viel in de smaak: de coöperatieve vereniging van toen is uitgegroeid tot een grote landelijke organisatie van samenwerkende zelfstandige groothandels voor horeca en grootverbruik.

Over ons

Wij gaan voor beter

Wij zijn Horesca. Een groothandel met een totaalpakket voor de horeca. Net als u gaan wij voor kwaliteit. In alle opzichten, dus inclusief die bijzondere producten waarmee u uw gasten zo graag verrast.

Wij werken samen met absolute topmerken, maar ook met kleine bedrijven die op een gedreven manier de mooiste streekproducten maken. Al met al bieden we zo een compleet en eigentijds assortiment om van te smullen. Een assortiment waarmee u als horecaondernemer het verschil kunt maken.

Precies wat bij u past

Horesca doet meer dan alleen leveren. Wij helpen u ook bij het selecteren van de juiste producten voor úw zaak.

Door samen te proeven en te praten komen we tot de kwaliteit die precies past bij de prijzen die u vraagt. Producten waarover uw gasten enthousiaste verhalen zullen vertellen − en waarvoor ze zelf ook steeds weer terug zullen komen.

Altijd in beweging

Bij Horesca zitten we nooit stil. Dat doet de moderne consument tenslotte ook niet. We zijn altijd op zoek naar spannende nieuwe of gewoon nog betere producten. Als we iets vinden dat de moeite waard lijkt, testen we het eerst uitgebreid. Dat doen we vaak samen met klanten, want we kunnen goed luisteren.

Ook naar vragen vanuit de markt, trouwens. Dus heeft u zelf een speciaal verzoek? Zeg het maar; wij helpen u graag!

Meer weten

Benieuwd wat Horesca Horecavo voor u kan betekenen: neem contact op met één van onze Horeca Adviseurs.

CONTACT

NIEUWS

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.