Horecavo B.V.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp

OnzE Events

Al jaren organiseert Horesca Horecavo aan het begin van elk jaar een feestelijke beurs die zo tussen de 800 en 1100 bezoekers uit de regio trekt.

Kennis maken met de fabrikanten en leveranciers

feestelijke events en proeverijen

Al jaren organiseert Horesca Horecavo aan het begin van elk jaar een feestelijke beurs die zo tussen de 800 en 1100 bezoekers uit de regio trekt. Als horeca groothandel willen we onze klanten in één dag de nieuwste, leukste, verrassendste en lekkerste producten laten zien en vooral laten proeven. Zo’n 100 horeca leveranciers werken hier aan mee en doen hun uiterste best de gasten te verrassen. Op deze manier laten we onze klanten kennis maken met de fabrikanten en leveranciers van onze producten. En het moet gezegd: onze beurs is elk jaar weer een feest!

Sinds een paar jaar ligt de opbouw en aankleding van de beurs in handen van Elles van Goozen die er telkens in slaagt de grote tennisruimte van Dekker Warmond om te toveren tot een zeer sfeervolle ruimte.

Behalve de jaarlijkse beurs organiseren we door het jaar heen een aantal kleiner opgezette proeverijen of workshops, meestal met een speciaal thema, of doelgroepgericht.

Bekijk hier de beursfilm van 2020

Meer weten

Benieuwd wat Horesca Horecavo voor u kan betekenen: neem contact op met één van onze Horeca Adviseurs.

CONTACT

NIEUWS

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.